Volleybal

Volleybal op de vrijdagavond tijdens PIGPOP met aansluitend één groot feest in de tent!

Ook dit jaar is kunnen de sportievelingen onder ons hun hart luchten tijdens het volleybaltoernooi van PIGPOP! Tijdens en na het volleybaltoernooi is de tent geopend om de overwinning te vieren of het verlies weg te drinken. Inschrijven voor dit supergezellige toernooi kan vanaf begin april!Inschrijfgeld: €35 inclusief 7 entreekaarten voor de vrijdagavond. Betaling tijdens het evenement. Je team moet bestaan uit minimaal vier personen.
 
Vrijdag
19.00 uur
 
 
 

HandboogTag *NIEUW*

Dit jaar nieuw op PIGPOP HandboogTag! HandboogTag is een variant op het spel Paintball en het aloude trefbal maar dan zonder pijnlijke treffers en blauwe plekken. HandboogTag wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’.
Bij dit sensationele spel wordt de groep in 2 teams van 4 personen verdeeld. Het doel van het spel is de 5 schijven zo snel mogelijk uit de target te schieten bij de tegenpartij. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstanders uit het spel kunt schieten. Je kunt jezelf verbergen achter bunkers om de pijlen van de tegenstander te ontwijken.

HandboogTag is een spel waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan! In het filmpje hieronder is te zien hoe het spel exact in zijn werk gaat. Inschrijfgeld is €10, te voldoen tijdens het evenement. Maximumleeftijd is 16 jaar.

Meld je hieronder aan voor HandboogTag:


   
  Zaterdag
   
   
   

  Stormbaan

  Hoe snel kom jij over onze spectaculaire stormbaan?

  Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje stormbaan rennen! Zaterdagmiddag zal deze baan weer ons terrein sieren.

   
  Zaterdag